maanantai 22. lokakuuta 2012

Kuulumiset videolla

Astetta vanhempana nuorena naisena elellään, pelottavaa ajatella että seuraavaks vaihtuukin jo ihan uus kymmen. Niin se aika rientää.. alan jo kuulostaakkin vanhalta.Heipat ja kivaa viikonalkua kaikille! Koska mulla oli pikkusen kiire päätin teille nopeesti kuulumisiani videon välityksellä kertoa. En ite kattonu pätkää läpi, mutta toivotaan että kaikki on kunnossa edes suunnilleen. Palailen taas myöhemmin:)

20 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä!!! Hauska yhteen sattuma, että mullakin on tänään synttärit, tosin itse siirryn nyt toiselle kymmenelle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana nähdä vähän kuin live-Jenniä videon vältyksellä:) Ja järkeviä sanoja levosta ja armollisuuudesta itseään kohtaan - pitäisi iteki muistaa tuo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep- sitä ei ole syytä unohtaa. Oot Elina ihana ystävä <3

   Poista
 3. Myöhäiset onnittelut! Voi kun olet jotenkin tosi söötti :) painoa saa kyllä tulla vielä lisää! Itse olen toipumassa bulimiasta, ja aina välillä meinaa tempautua tämä prosessi anoreksian suuntaan, mutta onneksi sinä olet kirjoituksillasi tuonut esille, ettei se laihuus tuo sitä onnea. Ja itsellänikin on juuri tuo armollisuus itseä kohtaan hakusessa, ja mistä muustakaan ne on, kuin omasta päästä ne vaatimukset tulleet. Varmasti syömishäiriöt jättävät meihin jälkensä, mutta toivottavasti pääsisimme silti kiinni terveeseen elämään :) Minäkin yritän muistaa, että olen jotain muutakin kuin bulimikki. Hyvää viikon alkua sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)

   Juu vielä painoa pitää muutamia kiloja kerätä ennen kun turvallisissa lukemissa ollaan. Se on totta että jäljet tulee varmasti jäämään, mutta uskon että pystymme silti aivan normaalia elämää viettämään. Huolimatta siitä että jollain tavalla tämä tuleekin olemaan aina osa elämää.

   Tosi tosi paljon tsemppiä myös sinne sun taisteluun. Tiedän että selviät, ansaitset sen <3

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! <3
  Puhut oikeesti tosi viisaita sanoja, jotka pistää miettimään oikein urakalla. Muistan itsekkin ennen hoitoon joutumistani, miten anoreksia oli koko elämäni. Kun toiset olivat iloisia joulusta ja valmistivat innolla herkullisia ruokia, se pakotti minut lenkille ja pärjäämään jälleen yhden päivän puolikkaalla maitorahkalla. Vaikka sisimmässäni en halunnut sitä. Vielä se kuiskii minulle, mutta osaan jo pistää vastaan. Mutta en kuitenkaan täydellisesti.
  Hienoa, että näät itses jo selvemmin, sillä todellakin tarvitset vielä painoa lisää. :)

  Hui, nyt muuten itsekkin tajusin, miten lähellä talvi ja joulu ovat. En kyllä tykkää yhtään siitä kylmästä ja pakkasesta. :/ Vielä on verenkierto pielessä, joten palelen tosi paljon jo nyt.
  Mutta mukava oli kuulla susta ja miten hyvin on mennyt. :) Halit muru! <3

  t.13

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3
   On niin mahtavan ihanaa kuulla että sullakin menee nykyään paremmin ja että osaat pistää anoreksialle kampoihin. Tietenkin parantuminen on pitkä prosessi ja vaatii paljon voimavarojamme, mutta me kyllä selvitään. Saadaan elää taas normaalia, omaa elämää, ja karkotetaan tyhmät kuiskaukset.

   Juu mullakin edelleen lämmönsäätelyn kanssa ongelmia, että ei noi kylmät ilmat kamalasti houkuttelis. En edes halua kuvitella kahenkymmenen asteen paukkupakkasia. No ainakin tiedetään, että kropat ei normaalisti meillä toimi. Jotain on siis tehtävä, ja sitä me nimenomaan tässä työstetään :)
   Halit myös sinne, olet ihana <3

   Poista
 5. Vaikutat ihanan sympaattiselta ihmiseltä, ja vahvalta :) hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja onnentoivotuksista! :)

   Poista
 6. Kiva video! :) Onnea synttärisankarille!

  liveloveandrockon.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Paljon paljon onnea<3

  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon paljon kiitoksia ihana Niinaseni <3

   Poista
 8. Mitä mieltä olet salilla käynnistä ja lihasten kasvattamisesta? siis ihan kiinteä kroppa ja sopusuhtaiset lihakset ettei naisellisuus kuitenkaan liikaa katoa. Voisitko itse alkaa käymään jossain vaiheessa salilla 5 krt viikossa ja syömään terveellisesti proteiinipitoista ruokaa ja muokkaamaan kehoa urheilullisemmaksi. Siinä saisi voimaa kehoon ja sydän vahvistuisi ja kroppa kuluttaisi energiaa, joten syödä pitäisi jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukauden päästä jos paino alkaa olla siinä kunnossa missä pitäisi, saan alkaa lisäillä liikuntamuotoihin myös muutakin kun pelkkää kävelyä. Aliravittuna ja nälkiintyneenä kaikki salilla tehty työ menee kuitenkin hukkaan. Kehoni ei siis vielä lihasta rakentaisi, koska korjaa elimistön vaurioita edelleen.

   Tottakai sitten kun sen aika on palaan taas rakkaan urheiluni pariin <3 Tosin siinäkin sääntö; ei liikaa liian aikaisin. Muuten voi pakkoliikunta ja suorituspaineet astua kuvioihin takaisin.

   Poista
 9. ihanaa syntymäpäivää jenni ♥

  VastaaPoista